W.N.C. – D.F.C 5 – 1; doelpunt Marvin Hooplot

3 november 2012 1740x bekeken, 3 reacties »

Na een zwakke eerste helft, waarin D.F.C. met 4 – 0 achter kwam, was er na rust aan de kant van D.F.C. meer inzet, wat resulteerde in een doelpunt van Marvin Hooplot.

Een kwartier voor het einde , werd de eindstand  5 Р1 bereikt

3 reacties

 1. Michael 5 november 2012 om 11:26 -

  Kom op DFC 1, ff met zn allen je schouders eronder en knallen as weekend. Maak jezelf scherp as week op de training en knal de komende tegenstander van de mat!!
  Laat ons, maar vooral jezelf weer genieten van het spelletje.

  Forza DFC!!

 2. Jan Breet 5 november 2012 om 12:55 -

  Helaas het is niet anders. Als ik dan in de Dordtenaar lees dat tegen een armoedig DFC voor de rust volledig wordt weggespeeld, dan doe het pijn in mijn hart. Wees alert !!
  Jan

 3. Jimmy Mohan 5 november 2012 om 16:19 -

  Waarom is de inzet, durf en passie in de tweede helft wel mogelijk en in de eerste helft niet. Waarom kan de lef in de tweede helft wel getoond worden. Jullie zijn absoluut niet minder dan tegenstanders, het is toch mogelijk de komende wedstrijden tot de winterstop om te zetten in winst en zie, we staan dan zeker weten op de ranglijst weer hoog genoteerd in het rechterrijtje. Het gaat ons allen (de trouwe supporters) wel aan het hart als we de verslagen lezen in de Dordtenaar. Goede afspraken maken en laten zien dat het kan.
  Trouwe fan, Jimmy

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com