Vrijwilligers gezocht

5 november 2012 1158x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers gezocht

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Het is heel moeilijk om aan mensen te komen voor diverse hulp binnen DFC, dus wilde wij langs deze weg vragen of u een paar uurtjes van uw tijd kunt missen om te helpen.

  • U kunt bijvoorbeeld een kantinedienst draaien met een andere ouder uit het team van uw kind(eren), meehelpen met een feest (bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest) of als u zelf een leuk idee heeft om DFC verder te helpen. Alle ideeën zijn welkom.
  • Het is toch erg dat wij (ouders) bij onze buren (RCD) op trainingsavonden een kopje koffie gaan drinken, omdat onze eigen kantine dicht is omdat er niemand is om een dienst te draaien?
  • Voor ons wedstrijdsecretariaat op zoek naar een aantal mensen die ons willen helpen met bijvoorbeeld op zaterdagochtend onze tegenstanders te ontvangen, wedstrijdformulieren invullen en er te zijn voor onze jeugd bij vragen.

Mocht u hiervoor interesse hebben kunt u contact opnemen met onze Jeugdvoorzitter Mark Gommers (06-13067545). Bedenk ook dat u de club een grote dienst bewijst want we zitten te springen om mensen zoals u.

Help uw kind en help de vereniging

Met vriendelijke groeten,

Het Jeugdbestuur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com