Shirtsponsor mini pupillen 1

8 november 2012 2428x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Shirtsponsor mini pupillen 1

Zaterdag, 3 november jl. was  de sponsor Jaap van Hulst van het gelijknamige bedrijf Perslucht Service Jaap van Hulst te gast om een fraai ingelijst shirt in ontvangst te nemen. De leiders Richard Stinisse en Danny Kalff waren duidelijk ingetogen met het bereikte resultaat.  Jaap van Hulst was bijzonder verrast met de ontvangst, de sfeer en het DFC shirt. Verder zeer positief verrast over de speel kwaliteit van de MP1, gezien de jonge leeftijd. Ze hadden dan ook hun uiterste best gedaan om hun tegenstander IFC met een 11-2 nederlaag naar huis te sturen. Businessclublid Jan Breet overhandigde een ingelijst shirt  waar Jaap zichtbaar mee verguld was.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com