Na nipte overwinning de beste papieren voor het kampioenschap

17 november 2012 1159x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Na nipte overwinning de beste papieren voor het kampioenschap

Zaterdag 17-11 jl dan eindelijk de kans om een sportieve revanche te nemen op een van onze rivalen. We moesten aantreden tegen het altijd sterke IFC uit H.i.Ambacht. De Dordtse meiden waren gespannen maar de coaches nog iets meer had ik het idee. De Trainersstaf plus de meegereisde toeschouwers waren er klaar voor om dit spektakel te aanschouwen.Helaas konden er een paar vaste fans door allerlei omstandigheden niet bij zijn .Maar die zijn vrij direct na de wedstrijd op de hoogte gebracht over dit spannende duel. Door blessures moesten we Samantha en Emily missen ,Eva was weer hersteld en wilde het weer gaan proberen. Doordat we de laatste ontmoeting met 1-0 hadden verloren verlieten we het terrein van ifc zonder punten.We hadden er vertrouwen in dat dit niet weer ging gebeuren.

We starten goed met hier en daar een aanval die of in het zijnet of in de handen van de keepster belanden. De wedstrijd speelde zich grotendeels af op het midden veld.Af en toe kwam ifc gevaarlijk over onze rechterflank maar door goed teamwork wisten Lindy,Lonneke en Sharon de snelle ifc speelster af te stoppen.We kregen een aantal corners mee en die waren vrij gevaarlijk .1 daarvan werd door Minou hard en hoog voor de goal gebracht waarna Danique de bal diagonaal net voorlangs kopte.Dit was jammer maar als hij tussen de palen was verdwenen zou die worden afgekeurd om dat Charissa een overtreding beging in t strafschop gebied.We kregen nog een paar kansjes door de bal strak voor de goal te schieten maar miste net de snelheid of juiste richting om te scoren.Het rust signaal naderde want we speelde al 3 minuten langer door .Op de valreep kreeg ifc nog een corner die ongevaarlijk richting de eerste paal ging maar door een misverstand tussen twee verdedigsters en de keepster in onze goal belande 1-0.Zo dat was een behoorlijke domper want de scheids liet gelijk na de aftrap het rustsignaal horen.

In de kleedkamer iedereen weer tot bedaren gekregen en met zn allen de schouders er onder en ervan uit gaan dat we gingen scoren want we hadden de meeste kansen gehad.We hebben de 2e helft het meest op de helft van ifc gespeeld,we kregen weer wat kansjes en gaven geen kansen weg .Uiteindelijk scoorde Minou de 1-1 die ons de extra wilskracht gaf om in de overwinning te blijven geloven.Het was spannend want Minou kreeg nog een goede kans maar stuite op de keepster.We hadden deze keer het geluk aan onze zijde want de zeer neutrale en goede scheidsrechter gaf ons ver in blessure tijd nog een vrijeschop ongv 5meter buiten de 16 meter .Minou stond klaar om de bal in de uiterste hoek te schieten maar schoot m in de korte hoek en verraste de keepster die goed naar de hoek ging maar via de stuit de bal toch in de goal zag vallen.1-2 WAT EEN ONTKNOPING!!!!!!!!!!!!!!

Meiden blij ,de trainers meer dan blij en Selin uit haar dak want zo werd haar kleine keepersfoutje voorgoed uitgewist. Te gek meiden helemaal fantastisch en met jullie inzet een terechte overwinning afgedwongen.  De mede koploper H-veld heeft dure punten verspeeld dus die mogen geen punten meer verliezen .Eerst Sliedrecht thuis en als klap op de vuurpijl de megatopper en laatste duel thuis tegen Hardinxveld. Kom op meiden Can we do it ?????? YES WE CAN

gr cees,patrick,frank

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com