Maarten Janssen nieuwe voorzitter

27 november 2012 4409x bekeken, 1 reactie »

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn Henk Nieboer en Ger Husen afgetreden als voorzitter en met luid applaus stemde de veradering in met de benoeming van Maarten Janssen als de nieuwe voorzitter van D.F.C.  Ook Peter Louwman en Willy Versteeg namen afscheid. Jack Bakker volgt Peter Louwman als bestuurslid met de post Accommodatie. Willy Versteeg heeft wat de ledenadministratie betreft een opvolgster in Patricia Kempe, de bestuursfunctie van 2e penningmeester blijft vacant.

De scheidend voorzitter Ger Husen onderscheidde Pleun van Gelderen met de gouden speld van verdiensten en de nieuwe voorzitter Maarten Janssen verraste zijn leider Johan Mol met de speld behorende bij het 40 jarig lidmaatschap

1 reactie

  1. Pleun van Gelderen 27 november 2012 om 22:42 -

    Maarten succes en maakt er iets mooi’s van.
    Ik hoop dat er nu meerdere volgen en bereid zijn de schouders onder de club te zetten.
    Samen maakt ons sterk!!!
    Laat dat het nieuwe motto zijn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com