Groote Lindt E1 – DFC E1: 3-2

3 november 2012 1477x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Groote Lindt E1 – DFC E1: 3-2

De 1e returnwedstrijd staat op het programma. Vandaag moeten we het zonder wissels doen, want Dylan is er niet bij. Net als in de wedstrijd tegen GSC is de opdracht om compact te verdedigen om zo de tegenstander te verhinderen ons doel te bereiken. Bij balbezit proberen we dan via de snelle Yassine en Colin gevaar te stichten. De jongens voeren dit prima uit en Groote Lindt komt niet door onze defensie heen. Nick zet met de ene na de andere diepe bal Yassine en Colin aan het werk, maar we missen het nodige geluk. Yassine stift de bal over de keeper net naast het doel en raakt ook nog een keer de lat. In een spaarzame tegenaanval van Groote Lindt staat het ineens 1-0. Het is een mooi doelpunt, maar de bal ligt voor ons in het verkeerde doel.

We zetten nog eens verder aan en weer hebben we de nodige kansen. Een prachtig hard schot van Jayleeson gaat net naast. Het is allemaal net niet en het is (helaas) weer Groote Lindt die scoort. Keeper Luca ziet de bal te laat aankomen en kan niet meer verhinderen dat deze in het net verdwijnt. We spelen ons beste voetbal van het seizoen en toch staan we 2-0 achter.

De 2e helft is Nick gaan keepen en staat Luca op het middenveld. We beginnen onwennig en dat leidt tot een mooi afstandschot van Groote Lindt. Waar bij ons alles net naast gaat vliegt bij hun alles er in. De stand in doelpogingen: 5 om ongeveer 15. De stand in doelpunten: 3-0. Ook dat is voetbal.

De wedstrijd is nu mooi in evenwicht en beide ploegen laten goed veldspel zien; beide keepers weten echter lange tijd van geen wijken. Een corner van Stijn wordt door Groote Lindt opnieuw tot corner verwerkt. De 2e corner neemt Stijn heel slim, laag over de grond naar de attente Yassine en het is 3-1. Ondanks de toenemende vermoeidheid blijven we geconcentreerd voetballen en Yassine jaagt op het middenveld zijn tegenstander op. Diens terugspeelbal wordt door de oplettende Colin opgepikt en die stormt op de keeper af: YES, 3-2. Kunnen we dan eindelijk ons eerste puntje pakken? De jongens willen nog wel maar de vermoeidheid speelt steeds meer parten waardoor de stand niet meer wijzigt.

Vandaag hebben de jongens opnieuw laten zien in deze competitie niet onder te hoeven doen voor de tegenstander(s). Het was opnieuw een erg leuke, spannende en sportieve wedstrijd!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com