E1 opnieuw onderuit

17 november 2012 1517x bekeken, 1 reactie »

Vandaag zijn we weer compleet en met de heenwedstrijd nog in onze gedachten nemen we ons voor om Alblasserdam naar een nederlaag te spelen. Fel wordt de tegenstander onder druk gehouden en strak gaat de bal van voet naar voet. Er is een behoorlijk veldoverwicht, maar het stugge Alblasserdam houdt de boel dicht. Verdedigend is er is geen vuiltje aan de lucht tot keeper Efe de bal uitschiet en de organisatie helemaal zoek blijkt: de uittrap wordt in het midden opgevangen en direct naar de volledig vrij staande spits van Alblasserdam gepasst. Die staat op de rand van het doelgebied ineens alleen voor de keeper: 0-1!

Toch zijn de E1-ers nauwelijks onder de indruk. Met veel energie gaan ze op zoek naar de gelijkmaker. Wel spelen ze minder georganiseerd. Een aantal spelers gaat zwerven en de aanvallers gaan weer te ver naar voren verdedigen. Hierdoor zijn de ruimtes tussen de spelers onderling groot en moet er teveel loopwerk worden verricht. Een aanval van Alblasserdam wordt door Colin onderschept en hij schiet de bal met een verre trap naar voren. Nick rent met alle energie die hij heeft achter de bal aan, omspeelt de keeper, en uit een lastige hoek tikt hij de 1-1 binnen. Toch krijgt Alblasserdam voor rust weer een grote kans die zij niet onbenut laat: 1-2.

De tweede helft moet de E1 dus (weer) een achterstand ongedaan maken. Yassine is een enkele keer wel dreigend, maar grote kansen krijgt E1 niet. Beide ploegen hebben op het erbarmelijk slechte veld steeds meer moeite met het controleren van de bal en door de toenemende vermoeidheid zijn er ook steeds meer overtredingen te tellen. De uitstekend fluitende arbiter A.M. uit Dordrecht ziet vandaag echter alles en weet de gemoederen goed in bedwang te houden.

Een goede pass van Efe op laatste man Stijn leidt helaas de 1-3 in. Stijn wil de bal direct naar voren schieten, maar de bal rolt net door een flinke kuil waarna deze vervolgens hoog over zijn voet heen stuit. De afwachtende aanvaller van Alblasserdam werkt de bal achter keeper Nick. Opnieuw beloont E1 zichzelf niet.

1 reactie

  1. Arjan 21 november 2012 om 19:44 -

    Kop op jongens. Jullie zijn veel beter dan dat de stand op de ranglijst aangeeft. Stug volhouden en de resultaten volgen!
    Goed geschreven stuk, Hans!
    Arjan

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com