DFC-MC1 klaar voor de kampioenswedstrijd tegen Hardinxveld

24 november 2012 1306x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-MC1 klaar voor de kampioenswedstrijd tegen Hardinxveld

Zaterdag j.l de thuis wedstrijd tegen v.v Sliedrecht, geen makkelijke tegenstander want zij hadden ook al een hoop wedstrijden gewonnen en stonden daar mee op een 4e plaats dus waren we extra geconcentreerd. Het zou goed zijn om een goede generale te spelen, want aanstaande zaterdag 1 dec spelen we de topper van de competitie tegen Hardinxveld MC1.

We begonnen erg gretig en hadden Sliedrecht gelijk in de tang. Met verschillende aanvallen over links en rechts belaagde we de verdediging.Minou kwam een paar keer net niet goed uit om goed af te ronden. Een paar keer een soort van flipperkast voetbal in t stafschopgebied ,zij kregen de bal niet weg en wij kregen de bal niet over de doellijn. Het duurde best lang voordat we de openingstreffer scoorde. Charissa passeerde twee verdedigsters en schoot de bal in de korte hoek van de keepster 1-0. Twee minuten later scoorde Charissa haar 2e weer met een mooie schijnbeweging speelde ze zich vrij en schoot de bal diagonaal hard in de verre hoek 2-0. Dat waren weer twee mooie en nuttige goals want Sliedrecht kwam vlak voor de 1-0 al beter in de wedstrijd en ging ook in de aanval dus die 2 snelle doelpunten kwamen hard aan.

Ook de 3-0 viel 5 minuten na de 2-0. De bal werd over de breedte het strafschop gebied naar Minou geschoten maar Kelsey onderschepte de bal en kon vrij doorlopen richting keepster. Zij aarzelde niet en schoot de bal van drie meter afstand bijna door het net. Sliedrecht zette nog aan om de aansluit treffer voor rust te scoren maar onze verdedigsters speelde allen goed en zij konden de aanvallen op tijd onschadelijk gemaakt worden .Ook Selin moest scherp blijven want ze had even niet veel te doen gehad,en plukte een corner klemvast ui de lucht.

In de rust weer wat besproken met de opdracht om evt het doelsaldo op te schroeven. Na rust was het een kopie van de eerste helft ,het spel ging op en neer maar wij hadden de betere kansen maar wisten de score nog niet op te voeren. Uiteindelijk viel toch de 4-0 ,Kelsey gaf een perfecte lange pass die precies achter de verdediging viel waar Charissa de bal kon oppikken en de bal weer hard in de verre hoek te plaatsen.Haar 2e hatrick dit sizoen. De strijd was nu echt gestreden en met nog een mooi toetje na de maaltijd scoorde Lotte haar 1e doelpunt. We kregen een vrije trap mee 4 meter buiten het strafschop gebied. Voor een rechtsbenige lag de bal te moeilijk en we hebben de luxe met een aantal linksbenige Dunya,Emily,en Lotte. De laatst genoemde oefent al een paar weken op de training om de bal hoog in de goal te krijgen. Dit was het moment om het in de wedstrijd te laten zien. En met een fraaie trap krulde ze de bal over het muurtje in de verre bovenhoek .Wat een fantastische goal 5-0 .Die uitslag was zeer verdiend en een oppepper voor het laatste duel tegen concurrent Hardinxveld .

Nou meiden nog 1 zware klus en als we die winnend afsluiten zijn we ongeslagen KAMPIOEN !!!!!!!!!!!!!!

groeten CEES,PATRICK EN FRANK

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com