DFC D2 sleept er een verdiend gelijkspel uit!!

3 november 2012 1196x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D2 sleept er een verdiend gelijkspel uit!!

De boys van D2 moesten deze zaterdag weer aan de bak. Tegenstander OMC werd in de eerste wedstrijd met een minimaal verschil geklopt [1-0]. We hadden het geluk dat we na de waterpartij van afgelopen zaterdag min of meer droog het veld in konden, dit veld waar de koeien net vanaf kwamen was dus niet al te best.

Dit was dan ook wel te merken bij aantal spelers bij DFC, die meer techniek hebben dan de tegenstander maar mede hierdoor geen voordeel aan heeft. De eerste helft was het OMC dat iets sterker opende mede door slecht samen-/positiespel van DFC. Het doelpunt wat viel kwam dan ook niet helemaal uit de lucht vallen. Na deze score werd DFC beter en drong nog wat aan met een aantal aanvallen[zonder doelkansen]. In de rust even een peptalkje in de groep gegooit dat er nog genoeg te halen valt [we gaan van 4-3-3 naar 4-4-2] om zo het middenveld beter te bezetten en de snelle spitsen het werk te zetten.Het doelpunt viel uiteindelijk na goed storend werk van Zaria, die uiteindelijk ook de verdiende 1-1 scoorde.

We gingen nu volle bak aanvallen, maar voor het doel werd het uiteindelijk moeilijk tegen de “grote OMC-spelers”. Helaas werd er uiteindelijk afgefloten,want het doelpunt zat er aan te komen.Toch nog goed terug geknokt jongens!!!.Op naar zaterdag,waar de koploper de Zwerver ons gaat ontvangen. De volgende spelers hebben het meer dan verdiende punt uit de wacht gesleept: Tim, Glenn, Gino, Emre, Eniz, Mohammed, Dimitri, Eniz, Enes, Dylan, Zakaria, Zion & Jimi.

gr trainert Pierre

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com