DFC D2 overklast VVGZ D5

28 november 2012 2111x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D2 overklast VVGZ D5

Een beetje laat maar hier alsnog een verslag van de wedstrijd VVGZ D5- DFC D2.
DFC D2 heeft laten zien waartoe het instaat is. Helaas voor keeper Tim. Hij heeft misschien 4 ballen gehad en kon zich dus deze wedstrijd niet onderscheidenJ. De wedstrijd was eigenlijk heel saai maar dat kwam door de klasse van DFC.  De eerste helft was eenrichting verkeer. DFC had veel kansen maar verzuimde die te verzilveren. Totdat Mohammed de 0-1 scoorde.  De 2de helft begon goed.  DFC kreeg wederom veel kansen en ronde ze ook beter af. Dat resulteerde in 4 doelpunten van Talha , 2 doelpunten van Enis. Een doelpunt van Zakaria en ten slotte een penalty benut door Gino. Hij mocht er wel 2 keer over doen.   Kwam VVGZ er een keer uit dan stond Tim er. Verder speelde  Jimmi , Glenn, Dimitri, Dylan, Alisan , Emre , Ziion ,Mehmet stuk voor stuk een top wedstrijd. Kortom  een geweldige team prestatie.  Klasse gedaan mannen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com