Dapper D2 onverdiend maar strijdend ten onder

10 november 2012 2148x bekeken, 2 reacties »

Afgelopen zaterdag moest DFC D2 uitspelen tegen De Zwerver D2. De eerste wedstrijd was thuis met 0-5 verloren. De Zwerver D2 is de ongeslagen koploper.

Onze jongens begonnen zeer goed aan de wedstrijd. De Zwerver was de eerste helft de mindere en dankzij een zeer goed keeper konden zij lang de stand houden. Uiteindelijk was het toch zover. Met een geweldig schot van Zion stond DFC met 0-1 voor.  Dit was gelijk tevens de ruststand.

In de tweede helft begon DFC iets minder.  Dit had als gevolg dat De Zwerver al snel de 1-1 scoorde. En de Zwerver drukte door.  Ondanks een fantastisch keepende Tim de een paar weergaloze redding had scoorde de Zwerver toch de 2-1.  Maar DFC D2 hervatte zich en werd weer de betere in het veld. Er kwamen kansen met als gevolg dat Dylan een mooi 2-2 scoorde. En DFC bleef beter alleen helaas zoals dat vaak gaat scoorde De Zwerver de winnende 3-2.

DFC kreeg nog kansen maar had niet het geluk.  Na de wedstrijd kregen we de complimenten van de tegenstander. Minimaal een gelijk spel was terecht geweest.  Conclusie: De kanjers van D2 waren top en kunnen met opgeheven hoofd verder de competitie in.

Klasse gespeeld jongens

2 reacties

 1. arie heijstek archivaris dfc 13 november 2012 om 01:42 -

  Ook bij dit elftal geen foto’s. Ouders….. het DFC foto archief kan niet zonder Uw medewerking. Teksten kunnen niet zonder beelden !

  Arie Heijstek
  Archivaris der DFC
  apheijstek@home.nl

 2. arie heijstek archivaris dfc 13 november 2012 om 14:01 -

  Prima!
  Overigens foto’s op de site ook even doorzenden naar de archivaris.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com