D.F.C. wint van SV Meerkerk

10 november 2012 2926x bekeken, 1 reactie »
D.F.C. wint van SV Meerkerk

D.F.C. heeft de 2e overwinning dit seizoen behaald. In een meer spannend dan hoogstaand duel won D.F.C. verdiend van SV Meerkerk. Van begin af aan gingen de mouwen omhoog en knokten de rood-witten voor elke meter. Voor rust leverde dat nog weinig kansen op, maar na rust sloeg D.F.C. toe. Nick Stam opende na goed doorzetten de score en een prima aanval werd door Robin Ramesar doeltreffend af gerond. In slotfase scoorden de Meerkerkers tegen, maar een hard werkend D.F.C. gaf de overwinning niet meer uit handen.  Het was nog lang druk, onrustig en gezellig in de kantine met de zang van de Baloren. D.F.C. deed de laatste plaats over aan Rijswijkse Boys, de tegenstander van volgende week.

1 reactie

  1. Jimmy Mohan 12 november 2012 om 12:03 -

    Proficiaat Mannen, 2-1 is goed, maar 2-0 is beter. Jammer van het tegen doelpunt, maar de punten zijn binnen. Op 9 december gaat de winterstop in , dus nog drie wedstrijden te gaan t.w., a.s. weekend tegen Rijswijkse Boys uit, 1 dec. tegen SVW thuis en 8 dec. tegen Hardinxveld uit. Het moet mogelijk zijn 7 punten te halen, als jullie ballen tonen a la zaterdag j.l.
    Killers en vechtersmentaliteit om de bal is vereist gedurende de 90 minuten en daarna gaan genieten van de inhoud van de 2 flessen Schotse highwater.
    Succes toegewenst namens 4 trouwe supporters.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com