D.F.C. verliest van zwak Rijswijkse Boys

17 november 2012 2848x bekeken, 10 reacties »

D.F.C. heeft de punten in Rijswijk gelaten en is nu hekkensluiter in de 2e klasse F. De eerste 20 minuten was D.F.C. veruit de betere ploeg, maar verzuimde om te scoren. Dan kun je er op wachten dat het doelpunt aan de andere kant valt (twee zelfs). Vlak voor rust liet D.F.C. nog een opgelegde kans onbenut. Vlak na rust scoorde Marvin Hooplot uit het niets en leek het tij nog te keren. D.F.C.  was weliswaar sterker maar  creëerde  geen kansen . Rijswijkse Boys wist via uitvallen nog 2 maal te scoren, waarmee de onnodige nederlaag een feit was. Het wordt nu hoog tijd dat we ons gaan bezinnen hoe dit verder moet, want met zoveel kwaliteit in de selectie moeten betere prestaties mogelijk zijn.

D.F.C.-2 zag wel kans om de punten binnen te halen. Ze kwamen vlak na rust met 0 – 2 achter, maar op karakter werd de 0 – 2 achterstand omgebogen in een 4 – 2 overwinning. (foto’s DFC-2 – VVGZ-4 van Lidia)

10 reacties

 1. nico 17 november 2012 om 22:03 -

  Elke week lees ik dat de tegenstander zoveel zwakker is ,maar zorg maar eens dat jullie zelf eens punten pakken,of moet de trainer niet eens in de soiegel kijken.. In de krant zetten dat jullie minimaal een periode pakken ,maar als het zo doorgaat zitten jullie in de derde klasse.

 2. fred loos 18 november 2012 om 11:25 -

  het lig niet alleen aan de trainer ook aan de mentaliteit van de selectie.Voetbal is een teamsport mooie paseerbewegingen zijn leuk,maar het gaat om de effectiviteit.Voetballen doe je niet alleen met je voeten ook met je koppie. Een trouwe supp.

 3. Kees 19 november 2012 om 09:36 -

  Om even terug te komen op Nico verwachtte ik ook wel een sterker team, dan wat zich nu laat zien op de dordtse velden!

  en als ik zo naar de spelers kijk, ligt het inderdaad niet aan de kwaliteiten die op het veld staan.

  De trainer zal het goed neer moeten zetten, geen betweters geen zeurpieten geen jankerds, maar serieus spelende MANNEN die zin hebben in een potje, IETS WAT TOT NU TOE NOG NIET IS VOORGEKOMEN!!

  Negatief en Positief, HET IS TIJD VOOR VERANDERINGEN en misschien ook tijd voor een verandering in de mentaliteit heren! succes in de verdere competitie..! een supporter die ietwat teleurgesteld is

 4. Jimmy Mohan 19 november 2012 om 09:54 -

  Het was een wanprestatie/wanvertoning j.l. zaterdag. DFC bakte er totaal geen pepernoot van. Ze kunnen zich liever gaan omkleden als sinterklaas en pieterbaas, zakken pepernoten aanschaffen en dat gaan uitdelen op het sinterklaas feest. Met wilskracht en knokken voor elk balbezit heeft R.Boys het omgebogen in hun voordeel nadat wij de vele kansen in de eerste helft onbenut lieten. Het is makkelijk en begrijpelijk dat toe te schuiven op de schouders van de trainer, maar die kan ze onmogelijk erin gaan schoppen. Ik weet als geen ander dat hij (trainer) dag en nacht bezig is met de club en de spelers te motiveren hoe ze het moeten doen, maar uiteindelijk zullen toch de elf die in het veld staan dat waar moeten maken. Misschien dat een technische commissielid o.a. heren Evers of Delmotte een handje mee helpt, wie weet bereiken we rendement. wat we allemaal voor ogen hebben.
  Ik wens het Bestuur veel succes met de bezinning.
  Trouwe supporter.

 5. Kees 19 november 2012 om 12:09 -

  Heel erg jammer, misschien wordt het dan tijd dat de jongens uit het 2e een kans krijgen.. wekelijks heeft het 2e selectie team te weinig man, maar ze zorgen wel dat ze met winst de zaterdag eindigen Typisch!

  De mensen erom heen vinden klaarblijkelijk dat het team toch nog goed draait gezien de weinige wijzigingen in de gehele selectie.

  heel jammer dit! en dat de heren Evers of Delmotte een handje kunnen meehelpen zou waarschijnlijk niet goed uitpakken(iedereen heeft toch zijn eigen kijk op het spelletje), dan kan er net zo goed meteeen een trainerswissel plaats vinden, waar toch niet iedereen op zit te wachten momenteel.

 6. dfc supporter 19 november 2012 om 13:30 -

  nou ik zie dat sommige spelers wel alles er aan doen om te winnen en ik denk dat je dat wel op het veld ziet wie er echt voor vechten je kan de trainer niet de schuld geven het ligt gewoon bij een bepaalde spelers,!!!

  groetjes tot dinsdag avond weer !!

 7. Mr. DvdM 19 november 2012 om 13:43 -

  en wie stelt die ‘bepaalde spelers’ dan toch elke week weer op? ondanks wanprestaties of tekort aan inzet?

  Juist….

 8. Peter Geijp 19 november 2012 om 19:29 -

  Ik zie hier reactie’s van mensen die , of niet komen en/of helemaal niet weten waar ze over spreken. A: die technische commissie is helemaal nog niet aangesteld , B: sommige komen volgens mij helemaal niet , en/of reageren op iets wat die personen niet gebruikelijk acht op een training .
  Kijk eerst een allemaal naar de stand tot nu toe . er is helemaal nog geen paniek , moet je pas doen als het verschil met nummers 9 te groot wordt !!!! . Lullen ,ouwehoeren vanaf de kant werkt niet dus , HOU JE MOND.

 9. Kees 20 november 2012 om 09:56 -

  Paniek is inderdaad nog niet nodig, maar gezien het spelbeeld (altijd de betere team maar toch verliezen met 4 of 5 tegen 1 gaat ook niet meer op)..

  het is duidelijk tijd voor veranderingen, welke dat zijn moet de trainer besluiten en als die niet capabel genoeg is daarvoor zal het bestuur toch moeten ingrijpen!

  OF

  de HEREN van de selectie moeten niet als kleine verwende jongetjes doen en gewoon strijden als mannen, ZOALS DE DFC VAN VROEGER!!

 10. Jimmy Mohan 20 november 2012 om 11:10 -

  Ik zou een ieder willen vragen of zelfs verzoeken de ongure of lanterfanter taalgebruik achterwege te laten, want het past niet in straatje van DFC, ookal ben je niet mee eens met het voorstel of reactie
  Probeer met je emoties om te gaan ten opzichte van andermans denkpatroon, want ik denk dat een ieder goede bedoelingen heeft met DFC.
  Trouwe supporter.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com