D.F.C.-1 moet en gaat positief verder

20 november 2012 1879x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C.-1 moet en gaat positief verder

Na het zwakke optreden tegen Rijswijkse Boys en de onderste plaats op de ranglijst werd gesproken over tijd van bezinning. Dat heeft vele reacties opgeleverd, waarvoor dank. Maar we stoppen met het plaatsen van reacties. Er wordt nu op elkaar gereageerd en dat is niet de bedoeling.

D.F.C. weet waar het staat (en niet hoort te staan). We gaan met z’n allen de competitie positief vervolgen. We hebben het volste vertrouwen in trainer, leiders en spelers. Tegen SV Meerkerk lieten zij zien hoe het moet: 100% inzet, gaan voor elkaar en elkaar steunen. Laten we op deze wijze verder gaan, dan komen de resultaten er zeker en stijgen we op de ranglijst. We doen ook een beroep op de supporters, werk hier ook aan mee. “We gaan er voor, met z’n allen!!!”

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com