Wieldrecht de sterkste in stadsderby

27 oktober 2012 3026x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wieldrecht de sterkste in stadsderby
Wieldrecht de sterkste in stadsderby

D.F.C. is er bij Wieldrecht niet in geslaagd om de punten mee naar huis te nemen. Wieldrecht was voor rust sterker en nam terecht een 2 – 0 voorsprong en met goed keeperswerk voorkwam Mehmet Tokul een grotere achterstand. Na rust gingen bij de rood-witten de mouwen omhoog en na 20 minuten speelde Marvin Hooplot zich behendig vrij en scoorde beheerst. D.F.C. drong vervolgens fel aan en Bart Vosselman zag een steenharde inzet op schitterende wijze gekeerd. In plaats van de gelijkmaker vielen de 3-1 en 4 -1 aan de andere kant en uiteindelijk benutte Bart Vosselman nog een strafschop, maar verder liet Wieldrecht het niet komen. Beelden van deze wedstrijd zijn te zien op RTV Dordrecht op maandag vanaf 18.00 uur na het nieuws (wordt ieder uur herhaald).

De eltallen van Wieldrecht betreden het veld

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com