Rijsoord wint van D.F.C. en pakt periodetitel

20 oktober 2012 2620x bekeken, 1 reactie »

D.F.C. verliest verdiend met 5 – 1 van Rijsoord, maar dat zag er de eerste helft beslist niet naar uit. D.F.C. opende sterk het eerste kwartier en zette Rijsoord onder druk. Via de buitenspelers waren de ” kraaien” levensgevaarlijk en kwamen halverwege de 1e helft op voorsprong. D.F.C. vocht zich terug en toen de doorgebroken Marvin Hooplot werd neergehaald gaf de scheidsrechter een gele kaart, waar “rood” misschien wel op z’n plaats geweest was. Bart Vosselman zag een vrije  trap via de binnenkant van de paal uit het doel vliegen en vlak voor rust verscheen Kusay Pekince alleen voor de keeper, doch deze redde bekwaam. Toen Rijsoord in de blessuretijd 2-0 wist te scoren, was dat op een heel vervelend moment. Na rust probeerde D.F.C. de draad weer op te pakken, doch toen Rijsoord in de 60e minuut de 3-0 scoorde was de wedstrijd beslist. Het werd zelfs 5-0 en toen Bart Vosselman in het strafschopgebied werd weggeduwd, mocht hijzelf de toegekende strafschop (in 2e instantie) benutten. D.F.C. doelman Mehmet Tokul onderscheidde zich nog met een aantal knappe reddingen.

1 reactie

  1. Jimmy Mohan 22 oktober 2012 om 12:13 -

    Dat Rijsoord een betere ploeg was/is, ik zal de laatste zijn die dat zal ontkennen. De spelers krijgen ook een goede vergoeding in hun pocket, niet voor niets moet je € 5 entree betalen. Als onze (DFC) voorhoede spelers wat meer geluk hadden gehad, zou het anders kunnen verlopen. Bovendien nam de scheidsrechter een aantal twijfelachtige beslissingen. Ik kan je verzekeren dat dit jaar nog het tij zal keren en DFC in het linkerrijtje zal eindigen, have beleive gentlemans.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com