Reunie DFC 2012 bijzonder geslaagd

8 oktober 2012 3405x bekeken, 2 reacties »
Reunie DFC 2012 bijzonder geslaagd

De 67e Reunie van D.F.C. had dit jaar een speciaal karakter. Naast de traditionele jaarlijkse gasten waren ook ” The DFC Old Boys” uitgenodigd en beide groepen hebben dit positief ervaren. Voorafgaand aan de Reunie speelden ” The Old Boys” tegen DFC A1 en wisten met 3 -2 te winnen. Na de ledenvergadering van OUD-DFC verplaatsten de aanwezigen zich naar de schitterend aangeklede sportzaal. De Bob van Heyningen Memorial Bokaal werd door de voorzitter aan aanvoerder Jan Pluymert overhandigd. Het werd een geslaagde avond, waar JONG en OUD het buitengewoon naar hun zin hadden. Het eten smaakte goed, de bediening was klasse, de sfeer was uitstekend, er werd gedanst en gelachen. Kortom: wat wil je nog meer. Tot volgend jaar!!!!!

 

 

2 reacties

 1. Pleun van Gelderen 8 oktober 2012 om 19:30 -

  Heren was weer een gezellige boel voor herhaling vatbaar.
  Gezellige dames in de bediening Super ingericht.
  Klasse heren!

 2. Leo de Kerf 27 oktober 2012 om 12:56 -

  Dit jaar helaas verhinderd.
  Hoop er volgend jaar weer bij te zijn.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com