Nar Veure heeft de Flower Power

11 oktober 2012 2521x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure heeft de Flower Power

Op zaterdag 24 November barst het carnaval bij DFC weer los. De sportzaal van DFC zal omgetoverd zijn in een leutpaleis genaamd de Nar Veure burcht. Prins Krommediek met zijn Opper, Hofdames en de Raad van elf worden die avond bekend gemaakt en worden geïnstalleerd door stadsprins Krabbejanus van de Merwekrabbers. Dit alles zal in het teken staan van het carnavalsmotto “Nar Veure heeft de Flower Power”.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door een welbekende feestzanger. Daarbij geven een keur aan muziekkapellen een wervelend optreden. Hofkapel Bar Gebeure, De Merweboertjes, Rataplan, Quiznix, en The Rolling Tones kunt u o.a. live aanschouwen. Kortom een avondvullend programma, de zaal is om 20:30 uur open en het feest begint om 21:00 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com