Halloween bij D.F.C. op vrijdag 26 oktober

10 oktober 2012 1968x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Halloween bij D.F.C. op vrijdag 26 oktober

SPOOKTOCHT (kabouters t/m D) op vrijdag 26 oktober wordt er bij D.F.C. weer een spannende spooktocht gehouden. Uiteraard lopen er dit jaar weer flink wat griezels rond. Dus ben je niet bang en houd je wel van wat spanning…… kom dan ook!!! De avond begint rond 20.00 uur voor de jeugd tot en met 12 jaar (kabouters t/m D-tjes). We hopen dat iedereen ook verkleed komt, want dat maakt het alleen maar spannender. De spooktocht zal rond 21.00 uur (uiterlijk 21.30 uur) eindigen.           P.S. zaklampen zijn verboden.

Feestavond – Halloweenparty (D t/m A) Na de spooktocht wordt de avond voortgezet met een Halloweenparty voor de jeugd vanaf 12 jaar (D t/m A) in de kantine. De feestavond zal uiterlijk om 24.00 uur zijn afgelopen en ook hier zijn zaklampen verboden.

Geef je zo snel mogelijk op bij de leider van je team of bij Lia van Wijngaarden, Eveline in ’t Veld, Bianca Heugens of via jecdfc@gmail.com

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com