DFC D2 door in de beker en wint van de buurman

16 oktober 2012 2040x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D2 door in de beker en wint van de buurman

Afgelopen zaterdag stonden de “boys “van de d2 voor de uitwedstrijd tegen IFC. Aangezien wij 6 uit 2 hadden en IFC 4 uit 2 beloofde het een spannende wedstrijd te worden. Maar na openneergaand spel in de eerste 10 minuten bleek DFC d2 duidelijk te sterk. Door goed samenspel stonden we in de rust al voor met 0-3 en werd het uiteindelijk 0-5 [doelpunten Zakaria 4x en Mehmed]. Dus al met al een goede prestatie en op na de volgende ronde.

Maandag stond er een oefenwedstrijd op het spel tegen RCD D2. Deze wedstrijd begon gelijkwaardig en RCD nam al eerste de voorsprong. De “boys “gingen na deze tegentreffer vol gas geven wat resulteerde in diverse kansen en doelpunten. Na een 2-1 ruststand, ging het na de rust de eerste 15 minuten weer gelijkop, waarna DFC het laatste gedeelte te sterk werd en nog 2x doelpunten scoorde¬†[4de was een prachtige van Zakaria]. Uiteindelijk dus een 4-1 overwinnig [3x Zakaria,1x Mehmed].

Gehele team complimenten voor het getoonde spel deze wedstrijden, op naar zaterdag waar de nr.2 uit de competitie bij ons langs komt.

gr Pierre[trainert]

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com