D.F.C. boekt eindelijk de eerste overwinning

13 oktober 2012 3133x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. boekt eindelijk de eerste overwinning
D.F.C. boekt eindelijk de eerste overwinning

Tegen de degradant uit de 1e klasse en sterker geachte SC Everstein boekte D.F.C.  eindelijk de eerste driepunter. Met veel inzet ging D.F.C. van start en dwong direct een aantal mooie kansen af. Helaas liet de afronding te wensen over. Toch was het Marvin Hooplot die D.F.C. 10 minuten voor de rust op voorsprong zette. Na rust drong Everstein fel aan, maar de verdediging van rood-wit gaf geen krimp en via een uitval bediende Marvin Appie Guler op maat en hij faalde niet (2-0). Met veel inzet verdedigde D.F.C. De voorsprong en kreeg zelfs kansen om de voorsprong uit te bouwen. De 2-0 voorsprong kwam echter niet meer in gevaar, waarmee D.F.C. verdiend de eerste overwinning binnen haalde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com