Zaterdag D.F.C. tegen GDC

28 september 2012 2124x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag D.F.C. tegen GDC

D.F.C. is de competitie teleurstellend begonnen. Alle vier de wedstrijden gingen verloren met vorige week als dieptepunt de  6 – 0 nederlaag tegen SV Capelle. Afgelopen dinsdag hebben we de koppen bij elkaar gestoken en een goed gesprek met de selectie gehad. Iedereen kon zijn zegje doen en de frustratie van zich afpraten. Vervolgens ging de blik vooruit en met een positieve instelling vervolgen we de competitie.

Vanmiddag staat de wedstrijd tegen GDC op het programma. Van deze tegenstander hebben we vorig seizoen niet kunnen winnen. Thuis werd ternauwernood gelijk gespeeld en uit verloren.

Ook GDC kende een moeizame competitiestart, maar verraste vorige week vriend en vijand door afgetekend met 4 – 1 van runnerup SC Everstein te winnen. Dit leverde tevens de eerste drie punten op. Om op gelijke hoogte met de gasten te komen, weet D.F.C. wat het te doen staat: winnen!!!

Dylan Kool uit E1 (zie foto) is pupil van de week.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com