Slechte start DFC tegen Ameide

2 september 2012 1361x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Slechte start DFC tegen Ameide

De competitiestart van D.F.C. was ronduit teleurstellend. Ameide was beslist niet beter, maar stroopte van begin af aan de mouwen op en was veel feller in de duels. Verdedigend stapelde de D.F.C. verdediging fout op fout en gaf vele goede kansen weg. Onnodig balverlies op het middenveld bracht Ameide in scoringspositie en zelfs voor Mehmet Tokul was er geen houden meer aan. Een eigen doelpunt van Merijn van Groesen betekende een 0 – 2 ruststand. Na de hervatting kwamen Bart Vosselman en Emrah Kaya in de ploeg en werd Ameide onder druk gezet. Prompt leverde dat diverse kansen op, die helaas door pech en onnauwkeurigheid niet werden benut.  Ameide beperkte zich tot stug verdedigen en dat leverde de (toch onverwachte) overwinning op. De wedstrijd begon een half uur later, omdat de scheidsrechter vanuit Kloetinge in een file terecht kwam. Deze Zeeuwse scheidsrechter floot overigens een uitstekende wedstrijd.  D.F.C. zal vooral verdedigend orde op zaken moeten stellen. Zekerheid achter in zal de middenvelders beter in staat stellen om met snel spel de aanvallers in stelling te brengen. (fotograaf Arie Heijstek)

Opstelling D.F.C.: Mehmet Tokul; Nick Stam (46 min. Emrah Kaya); Marco van Woerkom (80 min. Lorenzo Meriba); Merijn van Groesen; Mark Jongeneel; Wesley Loos; Robin Ramesar; Any Meriba (46 min. Bart Vosselman); Cliften Sewpersad; Marvin Hooplot en Appie Guler.

Uitslagen: D.F.C. – Ameide 0 – 2; GDC – SV Capelle 0 – 1; Rijsoord – The Gunners 5 – 1; WNC – Hardinxveld 2 – 2; Rijswijkse Boys – Wieldrecht 1 – 1; SC Everstein – Leerdam Sport 2 – 2; SV Meerkerk – SVW 3 – 0.   Volgende week :  Leerdam Sport – D.F.C.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com