Nieuw Lekkerland 10 – D.F.C. 4: 2 – 4

14 september 2012 1675x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuw Lekkerland 10 – D.F.C. 4: 2 – 4

De eerste wedstrijd, met een nieuwe sponsor, voorzien van alles, en wat een begin met goed georganiseerd en 200% inzet voetbal. Nieuw-Lekkerland. heeft zich daarentegen  van een minder positieve kant laten zien. Onze doelman Murat raakte  geblesseerd, maar bleef ondanks de blessure toch in het doel staan. De beste kansen waren voor Nw L. , maar de goed georganiseerde achterhoede bleef heel koel en voorin lieten Banghie en Randy de tegenstander de nodige hoogstandjes  zien. Randy maakte in de 22e min.met een goed schot 1-0. Nw L. met hele snelle jongens voorin maakte kort daarna1-1 en ging druk uitoefenen en veroverde meer terrein op onze helft. Siegie maakte daar gebruik van om Banghnie te bereiken die dan 1 op 1 speelde. Deze was zo snel en uit een penaltie maakte Siegie er 2-1. van.   Na de rust bleven Djurmie en Ramon achter. Aroen B. en Otis kwamen op het middenveld om het nodige loopwerk te verrichten. We begonnen sterk en Randy miste de 3-1, maar Banghie lukte het wel.Uit een onterechte stafschop werd het 3-2. en de spanning kwam terug. Door de bal in de ploeg te houden werd er gezocht naar de diepgang en uiteindelijk maakte Siegie weer uit een penalty de 4-2. Nw L. raakte geirriteerd en de keeper verliet het veld,  waardoor de scheidsrechter 8 min. voor tijd voor einde afblies. Goed georganiseerd , positie overnames en ieder sterk spelend is dit de beloning waard. Volgend week  thuis tegen Streefkerk en ook daar hebben we wat goed te maken.

opstelling:doel / Murat-achter Siegie/Glenn/Rishsi/Azaad.-mid.veld-Aroenata/Djurmie(AroenB) Ramon(Otis) /Kenned (Ule).voorh.-Randy/banghie.grens- Alfons(blessure).   afwezig- Imro (ziek) Claidel( moest gaan blussen) Veira( fam bezoek uit Suriname ) en Martin.(genoot van de zon )

De sponsor : KARANSING & PARTNERS >>>>>BEDANKT<<<<<<. De 1ste € 25. zijn binnen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com