DFC verliest opnieuw

23 september 2012 1721x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest opnieuw
DFC verliest opnieuw

Ook de vierde wedstrijd van D.F.C. ging kansloos verloren. Tegen SV Capelle keek D.F.C. al binnen 10 minuten tegen een 3 – 0 achterstand aan. Het pleit voor de jongens dat ze de moed niet lieten zakken en er kwamen zelfs voor de rust nog 2 goede kansen.

Na rust ging Bart Vosselman in het centrum van de verdediging spelen. Dat kwam de rust in de ploeg ten goede en lange tijd was D.F.C. de betere ploeg en dat resulteerde in een aantal goede kansen. Helaas werden die niet benut en viel het doelpunt een kwartier voor tijd aan de andere kant. Dat was de nekslag en werd het uiteindelijk nog 6 – 0.

Deze week gaan we met de ploeg om tafel zitten en via een goed gesprek moeten we trachten alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen, zodat we er zaterdag a.s. tegen GDC weer staan. (fotograaf Lidia)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com