DFC 2 wint tegen Groot Ammers 2

23 september 2012 1438x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 wint tegen Groot Ammers 2
DFC 2 wint tegen Groot Ammers 2

Na de onfortuinlijke start tegen LRC, wist DFC-2 vervolgens drie maal op rij te winnen. Zaterdag moest Groot Ammers-2 er aan geloven.  Antony zette de rood-witten op voorsprong en toen een speler van Groot Ammers met een rode kaart kon vertrekken, dacht DFC de wedstrijd op zak te hebben. Niets was echter minder waar. De spelers van Groot Ammers kwamen er gevaarlijk uit en er ontstonden legio kansen, maar DFC hield stand. Na rust vergrootte DFC de voorsprong(opnieuw Antony), maar toen Groot Ammers kans zag tegen te scoren, bleef het tot het eind toe spannend. (fotograaf Lidia)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com