D.F.C. eindelijk verlost van de hatelijke nul

30 september 2012 1718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. eindelijk verlost van de hatelijke nul
D.F.C. eindelijk verlost van de hatelijke nul

Het gesprek deze week heeft geholpen. Met een tomeloze inzet trok D.F.C. ten strijde en wist zich voor de rust een aantal 100% kansen te creeren. Helaas bleven die onbenut en ook GDC was met de uitvallen levensgevaarlijk. Na de rust was D.F.C. de betere ploeg, maar via een strafschop kwamen de rood-witten toch weer op achterstand. D.F.C. bleef door knokken en via een schitterende solo actie van Marvin Hoplot maakte D.F.C. verdiend gelijk. Vanaf moment was domineerde D.F.C.,  maar een schot op de paal van Bas Vosselman en een inzet van Marvin Hooplot net naast de paal bleef de stand 1 – 1 op het scorebord. (fotograaf Lidia en Arie Heijstek).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com