D.F.C. 4 – Streefkerk 5: 1-4

21 september 2012 1708x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. 4 – Streefkerk 5: 1-4

Ondanks de besprekingen afgelopen week  konden wij onze emoties niet in bedwang houden.We hebben weer tegen ons zelf verloren. Collectief hebben we een potje van gemaakt en indivuduele duels, verloren wij bijna allemaal. Vanuit de achterhoede misten wij de de lange ballen en als de voorhoede aan het werk was.,werd het gat te groot .Een paar keer kwamen we goed voor hun doel,maar de goed keepende doelman van Streefkerk pakte bijna alles.  In de15e min.werd de rechter  vleugel opgezocht  van Streefkerk. en die ging er voorbij alsof er niemand stond.0-1. Derk als voorstopper probeerde meer druk te zetten en ver uit het doelgebied te spelen.  Even leek het dat we terrein wonnen. In de 30e min. een opbouw van Murat door het midden en Aroenata die te zacht terug speelde, wat leidde tot een penaltie.0-2.  De koppen gingen hangen,maar kwamen wij terug in de wedstrijd en weer door fout te dekken achter werd het 1-3. Na de thee bij hervatting  1-4. De laatste 20 min is er goed gespeeld ,maar Streefkerk gooide alles dicht achter.

opsteling; Murat  / Glenn- Derk-Clijdel- Azaad / Aroenata-Imro-Aroen-Kenned/Randy- en Banhgie. na de Rust. kwamen  Rishsi- Otis en Aroen.Ule

afwezig; Djurmie – Siegie en Hans.

volgend week tegen ZBC.

Henk

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com