D.F.C. 1 en 2 belust op revanche

6 september 2012 1150x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. 1 en 2 belust op revanche

Na de slechte start vorige week moeten zowel D.F.C. 1 als 2 trachten zich morgen te revancheren. Het eerste gaat uit naar Leerdam en het tweede speelt om 12.00 uur thuis tegen De Zwerver 3. Het eerste moet uit tegen Leerdam Sport, dat vorige week met 2 – 2 gelijkspeelde tegen SC Everstein. Leerdam Sport promoveerde vorig seizoen (een mooi kado voor het 100 jarig bestaan) en kende een produktieve voorbereiding. D.F.C. is gewaarschuwd en zal met volle inzet aan de bak moeten.

Programma zaterdag: SVW – Rijswijkse Boys; Hardinxveld – SV Meerkerk; Ameide – WNC; Leerdam Sport 55 – D.F.C.; The Gunners – SC Everstein; SV Capelle – Rijsoord en Wieldrecht – GDC.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com