Ben van Dijk overleden

13 september 2012 2355x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ben van Dijk overleden

Op 22 augustus overleed zijn vader Henk en vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Ben van Dijk is overleden. Voor Aad en de familie moet dit een vreselijke klap zijn. In een maand tijd je man en je oudste zoon verliezen is nauwelijks denkbaar en te verwerken. We wisten dat Ben ziek was, maar nu je er mee geconfronteerd wordt, valt dit nauwelijks te beseffen. Ben speelde al vroeg bij D.F.C. in de jeugd en was een meer dan verdienstelijk keeper. Ook in de senioren verdedigde hij het doel van menig elftal. Hij maakte ook deel uit van het fameuze zaterdagelftal (zie foto). Als er in de club iets te vieren of te regelen, dan was Ben altijd van de partij. Belefenissen in Recklinghausen zullen we nooit vergeten en de dierbare herinneringen zullen we altijd koesteren. Laten we Ben in onze herinnering bewaren zoals hij was en zoals we hem gekend hebben. Ben, bedankt wat je voor ons gedaan en betekend hebt.

Ger Husen – voorzitter D.F.C.

De crematieplechtigheid vindt plaats op woensdag 19 september om 15.00 uur
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com