Vervolg bekertoernooi

21 augustus 2012 1281x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vervolg bekertoernooi

Op dinsdagavond speelde D.F.C. het 2e bekerduel in Noordeloos tegen VVAC. Ook deze wedstrijd werd met 2 – 1 gewonnen door D.F.C. Na een ongelukkige achterstand maakte Marvin Hooplot nog voor rust gelijk. De 2e helft was D.F.C. veel sterker, maar pas in de slotminuut schoot Andy Meriba op fraaie wijze D.F.C. naar de overwinning. Zaterdag speelt D.F.C. om 17.00 uur in Oosterhout de laatste bekerwedstrijd van de voorronde. De fotograaf deze avond : Lidia Wrzeszcz (de vrouw van keeper Sebastiaan)

Zuilichem won de andere wedstrijd van Oosterhout met 2 – 1 en staat op de 2e plaats in  de poule met 3 punten. D.F.C. staat bovenaan met 6 punten en heeft zaterdag aan een gelijkspel genoeg om poulewinnaar te worden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com