Personele wijzigingen website-redactie DFC

14 augustus 2012 1359x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Personele wijzigingen website-redactie DFC

De website-redactie ondergaat per donderdag 16 augustus enkele personele veranderingen.
De zeer essentiële rubrieken Programma en Uitslagen worden voortaan verzorgd door secretaris Hennie Voetee. Zij neemt het takenpakket over van de eind mei helaas overleden wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg. Hennie is per e-mail bereikbaar op: hennievoetee@gmail.com

*Fred van Dongen (65) stopt om persoonlijke redenen met zijn redactionele werkzaamheden. Hij heeft dat enkele maanden geleden al bekend gemaakt aan het bestuur.

Fred: ,,Pakweg zeven jaar geleden ben ik begonnen de site een moderne structuur te geven. Dat is mede dankzij webmaster Maarten Janssen en de helaas overleden Arie Hoornweg denk ik aardig gelukt. De site trekt veel bezoekers en is een belangrijke (en gratis!) levensader van de club. Nu de site staat als een huis is mijn inspiratiebron enigszins verdampt, de uitdaging mede om die reden verdwenen. Aan anderen, jongeren de taak de uitgelegde loper te betreden. Dat is ook goed voor de continuïteit van de club.´´

De oud-redactiechef Binnenland van het Algemeen Dagblad tot slot: ,,Langs deze weg wil ik iedereen met wie ik steeds plezierig heb samengewerkt bedanken, in bijzonder Maarten Janssen en postuum Arie Hoornweg. En speciale dank aan al degenen die de vrijheid van meningsuiting op de site hebben gegarandeerd en ondersteund. Een belangrijk principe in deze moderne tijd van onder meer sociale media. Ik hoop dat de club dit principe blijft koesteren. Nogmaals dank aan allen die mij hebben weten te inspireren en stimuleren. Het is leuk geweest. Het ga jullie goed en tot binnenkort weer langs de lijn´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com