Nieuw lid BC: Van Elzelingen Advies KVO

1 augustus 2012 1275x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuw lid BC: Van Elzelingen Advies KVO

vanelzelingen advies

Van Elzelingen Advies KVO is een daadkrachtige organisatie die op deskundige basis ondersteuning en advies geeft op het gebied van kwaliteits en veiligheids certificeringen, arbo en organisatievraagstukken. Wij begeleiden directies en management bij deze certificeringen en ondersteunen de implementatie hiervan binnen de organisatie. Geen hoge tarieven en een theoretische benadering, maar samen met u op een praktische en betrokken manier invulling geven aan de eisen van de certificering van uw veiligheid en kwaliteit. Wij beschrijven uw handboek zoals u nu werkt!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com