Nieuw lid BC: Noordzij Staalkabel B.V.

1 augustus 2012 1388x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuw lid BC: Noordzij Staalkabel B.V.

Noordzij Staalkabel

Noordzij Staalkabel B.V. is opgericht in 1992 en produceert en levert sindsdien hijsmiddelen en lading vastzetsystemen en alle hieraan verwante producten voor de industrie, scheepvaart en logistieke sector.

Ons jong, onafhankelijk en snelgroeiend bedrijf beschikt over alle faciliteiten voor het in eigen beheer vervaardigen, samenstellen en testen van deze artikelen.

De jarenlange expertise maakt het mogelijk om voor alle technische vraagstukken op het gebied van hijsen en ladingvastzetten een passende oplossing te ontwikkelen en produceren. Wij hebben dan ook grote productieafdelingen met verschillende confectie- en roundslingmachines, alsmede een eigen beproevingsbank.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com