JEUGD: Eerste training meisjesteams op 14 en 16 augustus

7 augustus 2012 972x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Eerste training meisjesteams op 14 en 16 augustus

,,Het gaat bijna weer beginnen dan zit de vakantie er weer op en gaan we weer fris beginnen aan het nieuwe seizoen´´, aldus ´meiden-coördinator´  Cees Rombout

De B1 en MC2 meiden van vorig seizoen beginnen op dinsdag 14 augustus om 18.00 uur met de eerste training onder leiding van Patrick, Jack en onze nieuwe trainster Demi die uiteindelijk de training over de B groep overneemt van Patrick .
Voor de meiden van het MC1 van vorig seizoen start de eerste training op donderdag 16 augustus om 18.00 uur onder leiding van Cees. Maar ze kunnen dinsdag eventueel al meetrainen met Pat, Jack & Demi.
Cees tot slot: ,,We willen voor de training op donderdag de trainingstijd verlengen naar anderhalf uur maar die info volgt nog. Ik hoop dat jullie er weer allemaal zijn en hoop op misschien weer wat nieuwe gezichten om de meiden teams aan te vullen.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com