INTERVIEW (2): ´Met goed positiespel tegenstanders kapot spelen´

14 augustus 2012 3719x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor INTERVIEW (2): ´Met goed positiespel tegenstanders kapot spelen´

*Vervolg interview Robert Mohan- Wat voor soort voetbal kunnen we komend seizoen verwachten? Accent op de aanval, of meer strijden vanuit een gesloten defensie zoals de meeste ploegen tegenwoordig helaas doen?

RM: Komend seizoen gaan we door waar we vorig seizoen geëindigd waren, aanvallend voetbal, proberen de wedstrijd te domineren en van daaruit kansen creëren.
 
Wat verlang, verwacht je van je spelers?
RM: Ik verwacht dat de spelers altijd in teambelang denken en doen! Discipline in onder meer verzorging, op tijd komen, duidelijke afspraken. Als de spelers altijd in teambelang denken/doen komt dat de sfeer ten goede en dat bevordert de prestaties op het veld
 
Mik je op een periodetitel of heb je een ´hoger´ doel voor ogen?
RM: De doelstelling van DFC is een stabiele tweedeklasser worden. Natuurlijk moet je altijd een doelstelling hebben om naartoe te werken. In dit geval is de doelstelling een periodetitel. Als we de nacompetitie zouden halen zou het seizoen al geslaagd zijn. Als trainer ken je je spelers en hun kwaliteiten en heb je daar vertrouwen in. Vanuit dat vertrouwen hoop je natuurlijk altijd op meer.
 
Openingsduel op 1 september is thuis tegen Ameide dat eerder dit jaar nog door jullie volstrekt werd weggetikt (0-7). Dat zal zich denkend aan dat monsterverlies natuurlijk volledig ingraven…
RM: De openingswedstrijd is altijd een happening op zich. Iedereen is gebrand om de eerste wedstrijd te spelen. In geval dat de tegenstander zich aanpast aan ons en zich ingraaft zullen we trachten met goed positiespel de tegenstander kapot te spelen en zo kansen te creëren.´´ (interviewer fred van dongen)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com