Henk van Dijk, lid van verdiensten, overleden

22 augustus 2012 2007x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Henk van Dijk, lid van verdiensten, overleden

Vanmiddag is op 79 jarige leeftijd ons lid van verdiensten Henk van Dijk overleden. We wisten al enige tijd dat het, wat zijn gezondheid betrof, niet zo best ging, maar toch zijn we geschokt door zijn overlijden. Henk was een markant figuur binnen onze club. Hij maakte deel uit van de jeugdcommissie in de jaren 70. Een goed georganiseerde geleding binnen de club, die meer dan 500 jeugdleden telde. Jan Langevoort en Loek Schlee zijn inmiddels overleden en nu dan ook Henk van Dijk. Behalve bij de jeugd was Henk ook trainer van de senioren. Spelers als Nico de Visser, Co Hendriks,JohnSepter en vele anderen kunnen schitterende verhalen vertellen van wat we met Henk allemaal hebben beleefd. Henk was ook lange tijd verantwoordelijk voor het cantine gebeuren. De anekdotes uit Recklinghausen zijn talrijk en legendarisch. Henk maakte ook deel uit van Bar Gebeure, waar hij op zijn eigen wijze de bekkens ter hand nam. Het was dan ook meer dan terecht dat hij benoemd werd tot lid van verdiensten van D.F.C. De laatste jaren bezocht Henk regelmatig op donderdagmiddag de soos en nam deel aan de uitstapjes, zoals in april j.l. bij het bezoek aan Rutte en de Stadsbrouwerij.  De laatste weken waren niet gemakkelijk voor hem en hij trok zich het lot van zoon Ben enorm aan. We wensen Aad en de kinderen veel sterkte toe de komende moeilijke periode. D.F.C. verliest een lid, waar we veel aan te danken hebben en waar we nog lang aan terug zullen denken. Vanaf vanmiddag hangt de clubvlag op ons complex halfstok.   Ger Husen – voorzitter

De uitvaartplechtigheid zal woensdag à.s. In besloten kring plaatsvinden

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com