DFC verliest eerste oefenduel met 4-1 van eersteklasser Alblasserdam

3 augustus 2012 1197x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest eerste oefenduel met 4-1 van eersteklasser Alblasserdam

DFC 1 begon vanmiddag de oefencampagne met een uitwedstrijd tegen Alblasserdam dat als eersteklasser een niveau hoger speelt dan de roodwitte brigade. DFC moest het na een 4-0 ruststand afleggen met 4-1. Het enige DFC-doelpunt kwam na rust op naam van nieuwkomer Johny Axel van Dongen.

Alblasserdam was voor rust heer en meester tegen een DFC dat vanwege het grote aantal nieuwe spelers naar cohesie zocht. Door alle onwennigheid aan Dordtse kant liep de thuisploeg probleemloos naar een 4-0 voorsprong.
Na de hervatting voerde DFC zes personele wijzigingen door. De centrumverdediging kreeg een stabieler karakter waardoor ook de opbouw vanaf het middenveld vlotter marcheerde. DFC kreeg zo meer vat op het duel wat resulteerde in een verdiende tegentreffer.
 
*Het oefenduel van DFC 2 komende dinsdagavond tegen HSSC 1 is vervallen. De gasten uit Hei- en Boeicop hebben afgezegd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com