DFC 2 boekt verdiend gelijkspel in oefenduel met Wieldrecht 2 (1-1)

14 augustus 2012 1951x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 boekt verdiend gelijkspel in oefenduel met Wieldrecht 2 (1-1)

Het naar de reserve tweede klas gepromoveerde DFC 2 oefende dinsdagavond thuis tegen stadgenoot Wieldrecht 2 dat één niveau hoger acteert in de competitie. Het door scheidsrechter Joop Hartman bekwaam geleide duel eindigde onbeslist: 1-1. Bij rust stond het nog 0-0.

Voor trainer Laurens Gerlich van DFC 2 bleek het een zeer leerzame wedstrijd die hem de eerste contouren verschafte over de definitieve samenstelling van zijn ploeg. Wieldrecht nam kort na rust de leiding maar Jonathan Dubbeldam zorgde een kwartier later voor de verdiende gelijkmaker. Uit een afgeslagen hoekschop joeg hij de bal van net buiten de zestien diagonaal in de Wieldrechtse benedenhoek: 1-1.
 
Robbie Korn en Earl Babel kwamen nog dicht in de buurt van een tweede DFC-treffer maar misten net wat geluk in de afwerking. Mede door het warme weer kregen beide ploegen het in de slotfase lastig met de conditie wat de zuiverheid in de opbouw niet ten goede kwam.
 
DFC 2: Mark van Rooij, Delil Yildiz, Arvind Ramesar, Marlon Kramer, Jonathan Dubbeldam, Earl Babel, Kusay Pekince, Halil Bucgun, Tobias van Heteren, Davut Sahan, Robbie Korn.
Wissels: Deniz Ozturk, Anthony Radjekoemar, Achmed Tasgin. Grensrechter: Peter Jiskoot.
 
*Meer foto´s op de facebookpage van Fred van Dongen(evt kopiëren en plakken):

www.facebook.com/fvandongen1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com