D.F.C. start zaterdag de nieuwe competie

29 augustus 2012 2330x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. start zaterdag de nieuwe competie

D.F.C. heeft de oefencampagne achter de rug, heeft zich geplaatst voor de volgende bekerronde en lijkt klaar voor het nieuwe seizoen. Op een splinternieuw veld begint D.F.C. om 14.30 uur aan de thuis wedstrijd tegen v.v. Ameide, ook vorig seizoen bij D.F.C. in de competitie. Vorig seizoen zijn er drie ploegen gepromoveerd en ook drie gedegradeerd m.a.w. er zijn zes verenigingen nieuw in deze afdeling. Net als vorig seizoen belooft het weer een spannende competie te worden.

Het programma van zaterdag 1 september ziet er als volgt uit : Rijswijkse Boys – Wieldrecht; SV Meerkerk – SVW; WNC – Hardinxveld; D.F.C. – Ameide; SC Eversteijn – Leerdam Sport 55; Rijsoord – The Gunners en GDC – SV Capelle.

De balsponsor zaterdag is Keurslager Martin van Wijngaarden en de pupil van de week Zouhair Boussakouk.  Voorafgaand aan de wedstrijd zal een minuut stilte in acht worden genomen ter nagedachtenis aan Henk van Dijk, lid van verdiensten van D.F.C.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com