D.F.C. bestaat vandaag 16 augustus 129 jaar!!

16 augustus 2012 1292x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. bestaat vandaag 16 augustus 129 jaar!!

Op 16 augustus 1883 is ons huidige D.F.C. opgericht en dus vandaag jarig. Met 129 jaar is onze voetbalclub op 6 na de oudste club van Nederland. Ouder dan clubs uit 010 en 020 (zoals dat tegenwoordig populair heet). Saillant detail is dat onze huidige voorzitters op dit moment samen ook 129 jaar oud zijn. Een felicitatie voor de club en op naar de 130 jaar!!!!

U heeft kunnen lezen dat Fred van Dongen om moverende redenen heeft besloten met zijn website werkzaamheden te stoppen. Hij heeft dit 7 jaar lang op meer dan voortreffelijke wijze gedaan en daarvoor zijn we hem veel dank verschuldigd. Maar hoe nu verder?  Hennie Voetee gaat, naast haar drukke werkzaamheden van het secretariaat, de uitslagen en het wedstrijdprogramma op de site bijhouden. Fred heeft voor zijn opvolger, zoals hij zelf zegt, de loper uitgelegd. Helaas hebben jongere kandidaten zich nog niet gemeld, laat staan de loper betreden. Dat betekent dat we bericht- en verslaggeving voorlopig moeten missen, totdat ?????????????????? zich aanmeldt  !!!!!!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com