ADRICHEM TOERNOOI (2): DFC geen moment in gevaar tegen RCD (3-0)

9 augustus 2012 2746x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (2): DFC geen moment in gevaar tegen RCD (3-0)

DFC kende in de openingswedstrijd van het eigen Van Adrichem Toernooi geen enkele moeite met buurman RCD dat er na een 1-0 ruststand met 3-0 aan moest geloven.

De roodwitte brigade van trainer Robert Mohan raakt duidelijk ingespeeld. RCD kwam er amper aan te pas mede doordat een goed georganiseerde DFC-verdediging niets weg gaf. Toch duurde het een klein half uur voordat de thuisploeg op stoom kwam. Toen rondde Marvin Hooplot een lengte-actie met Wesley Loos en Bart Vosselman als belangrijke tussenstations met een fraaie lob over de Racing-doelman doeltreffend af: 1-0.
 
Na de hervatting wijzigde Mohan zijn ploeg op drie plaatsen. Ook in de nieuwe personele samenstelling domineerde DFC het treffen. Al na vijf minuten lag de 2-0 in het RCD-doel. Bart Vosselman bekroonde voorbereidend werk van de invallers Dennis Raaijmakers en Andy Meriba met treffer nummer twee. Tien minuten later vergrootte Dennis de marge naar drie met een slimme goal: 3-0.
 
DFC kreeg nog diverse mogelijkheden de score op te voeren maar liet enkele riante kansen onbenut. Bij RCD stonden twee oud-gedienden van DFC in de basis: Erik Vos en Marvin Langevoort.
 
DFC: Mehmet Tokul, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Merijn van Groesen, Nick Stam, Said Sous, Wesley Loos, Robin Ramesar, Cliften Sewpersad, Marvin Hooplot, Bart Vosselman.
Wissels in de pauze en tijdens de tweede helft: Emrah Kaya, Rubén Schot, Andy Meriba, Lorenzo Meriba, Dennis Raaijmakers. Als reservekeeper fungeerde de nieuwe Poolse doelman Sebastian Wrzeszcz.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com