ADRICHEM TOERNOOI (1): DFC en FC Dordt met ruime zeges naar finale

9 augustus 2012 1390x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ADRICHEM TOERNOOI (1): DFC en FC Dordt met ruime zeges naar finale

Het DFC Van Adrichem Toernooi is donderdagavond begonnen met de duels DFC – RCD en FC Dordrecht (combi) tegen SC Amstelwijck.

Gastheer DFC startte sterk met een overtuigende en dik verdiende 3-0 zege op zondag-derdeklasser en buurman RCD. De roodwitte goals kwamen op naam van Marvin Hooplot, Bart Vosselman en Dennis Raaijmakers.

In de andere Dordtse derby was een jeugdige combinatie van FC Dordrecht ruim de baas over zaterfag-derdeklasser SC Amstelwijck dat er na een 3-0 ruststand met 8-1 aan moest geloven.

De stand na de eerste toernooi-avond luidt: FC Dordrecht-combi 1-3 (+7), 2 DFC 1-3 (+3), 3 RCD 1-0 (-3) en 4 SC Amstelwijck 1-0 (-7).

*Het toernooi wordt komende zaterdag 11 augustus beëindigd met de volgende wedstrijden: DFC – FC Dordrecht-combi (14u) en RCD – SC Amstelwijck (14u).

DFC tegen FC Dordrecht is dus een echte finale. Beide wedstrijden worden gespeeld op de accommodatie van DFC aan de Reeweg-Oost.

Het toernooi is zoals bekend genoemd naar de hoofdsponsor van DFC, de Van Adrichem Groep.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com