DFC met eerste training begonnen aan voorbereiding nieuwe seizoen

28 juli 2012 1627x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC met eerste training begonnen aan voorbereiding nieuwe seizoen

Vandaag begon de selectie van DFC met een eerste training aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ruim dertig spelers waren present – diverse andere verbleven nog op vakantie. Trainer Robert Mohan leidde de openingssessie. Zijn collega Laurens Gerlich (DFC 2) is nog een weekje op vakantie in Zeeland.

Na de eerste training was er een lunch in het clubgebouw. Volgende week wordt er ´s avonds getraind op maandag, dinsdag en donderdag. DFC 1 begint de serie oefenwedstrijden op zaterdag 4 augustus uit tegen eersteklasser Alblasserdam.
 
Donderdagavond 9 augustus wordt thuis aangetreden tegen buurman RCD (derde klas zondag) in het kader van het Van Adrichem DFC Toernooi. De zaterdag er op (11 augustus) speelt DFC 1 voor hetzelfde toernooi thuis tegen een combinatie van de andere buurman, FC Dordrecht.
De oefencampagne wordt op dinsdag 14 augustus afgesloten met een uitwedstrijd tegen een combinatie van de kersverse topklasser Kozakken Boys in Werkendam.
 
*OEFENDUELS DFC 2 – Het gepromoveerde DFC 2 start de oefenreeks op dinsdag 7 augustus thuis tegen derdeklasser HSSC`61 1 uit Hei- en Boeicop. Zaterdag 11 augustus oefent Het Tweede uit tegen het eerste van Tricht. De reeks wordt op dinsdag 14 augustus afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Wieldrecht 2.
 
*COMPETITIE – Voor de wedstrijden van DFC 1 en 2 in het KNVB-bekertoernooi en de gewone competitie zie elders op deze site.
 
*FOTO´S – Foto´s van de eerste training staan ook op de facebookpage van Fred van Dongen:
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com