Trainers selectie DFC ontvouwen doelstellingen nieuwe seizoen

14 juni 2012 1162x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainers selectie DFC ontvouwen doelstellingen nieuwe seizoen

Woensdagavond was er in het clubgebouw een bijeenkomst met de selecties van 1 en 2. Ger Hüsen heette als voorzitter de groep welkom. Hij blikte even terug  op het vorige seizoen en vervolgens vooruit naar het komende.

De trainers Robert Mohan (DFC 1) en Laurens Gerlich(DFC 2) ontvouwden de plannen voor de nieuwe voetbaljaargang. De doelstellingen: een periodetitel voor DFC1 en kampioenschap DFC2. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over onder meer trainingen, wedstrijden en medische verzorging. Na het officiële gedeelte werd gezamenlijk naar Nederland tegen Duitsland gekeken.

 

*Zaterdagavond 16 juni vindt de bekendmaking van de Speler van het Jaar (Lambert Janssen Trofee) plaats. Dat gebeurt traditioneel in café ´t Peerdt op het Statenplein in hartje Dordrecht. Voor deze sessie zijn de spelers van DFC 1 en 2 uitgenodigd. Bedoeling is dat technisch coördinator Arie Evers dit jaar de Trofee uitreikt.

Die avond zullen ook de topscorersprijzen worden uitgereikt aan de scherpschutters van DFC 1 en 2. Tevens is er een speciaal eerbetoon aan de spelers van DFC 2 die een dikke maand geleden keurig kampioen werden.

*Bijgaand wat beelden van de bijeenkomst van woensdagavond

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com