Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | LJ GALA (1): Michael Bekkers DFC Speler van het Jaar*Jury vrijwel unaniem
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

LJ GALA (1): Michael Bekkers DFC Speler van het Jaar*Jury vrijwel unaniem

16 juni 2012 2509x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LJ GALA (1): Michael Bekkers DFC Speler van het Jaar*Jury vrijwel unaniem

Met het inmiddels traditionele DFC Spelers Gala sloot de selectie van DFC (1 en 2) zaterdagavond het seizoen af.

Tijdens het gezellige samenzijn in café ´t Peerdt op het Statenplein in hartje Dordrecht werden diverse prijzen uitgereikt. De belangrijkste – De Lambert Janssen Wisseltrofee of wel Speler van het Jaar – ging naar doelman Michael Bekkers (22) van het eerste. Suleiman van der Straaten en Bart Vosselman eindigden respectievelijk als tweede en derde.
 
Tijdens het gala werden ook de topscorersprijzen DFC 1 en DFC 2 uitgedeeld. Spelers en staf van Het Tweede kregen bovendien een aparte hommage vanwege het behalen van kampioenschap en promotie.
 
Aan het begin van de bijeenkomst werden enkele momenten stilte gehouden als postuum eerbetoon aan de vorige maand op 67-jarige leeftijd aan een hartstilstand overleden wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg. ,,Vaak onzichtbaar maar steeds met volle clubliefde regelde hij altijd de belangrijke zaakjes met onder meer de KNVB´´.
 
Aan de verkiezing van de Speler van het Jaar namen deze keer alle selectiespelers en een flink groep DFC-watchers en prominenten deel. Per e-mail konden ze hun stem uitbrengen. Zo´n dertig stembiljetten belandden uiteindelijk in de mailbox. De stemmers konden maximaal drie namen invullen. Nummer 1 kreeg 5 punten, nummer 2 3 en nummer 3 1. Al snel werd duidelijk dat er een behoorlijke unanimiteit onder de kiezers bestond.
 
Michael Bekkers´ naam stond op de meeste ingestuurde stembiljetten bovenaan. Hij scoorde een totaal van 92 punten. Michael mocht zich zodoende ´met afstand van de beste speler van het seizoen´ noemen. De artistieke verdediger Suleiman van der Straaten eindigde als tweede met 30 punten. Scherpschutter en spits Bart Vosselman pakte 26 punten, goed voor de derde plaats.
Technisch coördinator Arie Evers reikte de ´grote ´ Lambert Janssen Wisseltrofee uit aan een blije Michael. Voor hem en Suleiman en Bart waren er per traditie ook vaste prijzen – dit jaar in de vorm van een zilveren bal op voetstuk.
 
Het was de vijfde keer dat de Lambert Janssen Trofee werd uitgereikt. Opmerkelijk is dat in vier van de vijf afleveringen de bokaal naar een doelman ging: Danny Peters (2008 en 2009) en Rudolf Peute (2011). Tot nu toe belandde de trofee slechts een keer bij een veldspeler: Marco van Woerkom in 2010.
 
De leiders Ton Lucas en Cees van Woerkom kregen de eervolle taak de Co Hendriks Trofee uit te reiken aan de beste schutter van DFC 1 in het afgelopen seizoen. Tot op de laatste speeldag bleef de strijd om de titel van koningsschutter spannend. Uiteindelijk wist Marvin Hooplot zich op de slotdag nog naast Bart Vosselman op de eerste plaats te nestelen. Beiden scoorden 16 keer, een geweldige productie.
 
Tossen, loten, penalty´s schieten op het Statenplein vond de jury geen goed idee. Vandaar dat er twee Co Hendriks Trofeeën werden uitgereikt: een aan Bart en een aan Marvin. Een gedeelde derde plaats was er voor Franklin Wielingen en Aron de Keijzer die ieder vijf keer trefzeker waren. DFC scoorde afgelopen seizoen in totaal 61 keer.
 
*Meer foto´s zie Facebook: www.facebook.com/fvandongen1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com