Kampioenschap van Dordrecht: DFC tegen onder meer RCD en Oranje Wit

19 juni 2012 1726x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kampioenschap van Dordrecht: DFC tegen onder meer RCD en Oranje Wit

Het amateurvoetbal in Dordrecht krijgt er een nieuw fenomeen bij. In samenwerking met weekblad De Stem van Dordt begint in oktober de strijd om het kampioenschap van de stad Dordrecht. In de toernooicommissie zit onder meer oud-scheidsrechter Joop Hartman die sinds enige tijd ook kaderlid is van DFC.

Elf clubs doen mee waarvan Dubbeldam met zowel zaterdag1 als zondag1. De pouleindeling luidt als volgt:
*Poule A: SSW, Wieldrecht, EBOH, GSC, Dubbeldam-za, Emma en ODS
*Poule B: OMC, Dubbeldam-zo, SC Amstelwijck, DFC, RCD en Oranje Wit.
 
In beide groepen wordt een halve competitie gedraaid. Alle wedstrijden worden op doordeweekse avonden gespeeld. Aan het eind van de rit plaatsen de nummers een en twee van elke poule zich voor de kruisfinales.
 
DFC begint uit bij derdeklasser SC Amstelwijck en krijgt vervolgens buurman RCD (derde klas zondag) op visite. Daarna volgen duels met OMC (uit), Dubbeldam-zo (thuis) en Oranje Wit (uit). De officiële speeldata zijn nog niet bekend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com