JEUGD: Cees blikt terug op het voorbije ´meiden-seizoen´

18 juni 2012 2536x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Cees blikt terug op het voorbije ´meiden-seizoen´

Hallo allemaal,

Hier een klein verslagje over het seizoen 2011-2012 DFC MC1. Na de vakantie van 2011 bleek dat we naast de twee bestaande 11-tallen nog een 3e 11-tal in moesten schrijven voor in de B-competitie. Het MC1 7-tal was aangevuld naar een 11-tal en werd het MB2 zij speelde in de zelfde competitie als MB1.
 
Na een drietal wedstrijden te hebben gespeeld kwamen we echter in de problemen om het 11-tal in stand te houden en besloten we ze terug te plaatsen in een 7-tal competitie weer als een MC2. In deze competitie waren ze het sterkst en werden dan ook verdiend kampioen. In het voorjaarsseizoen wisten de meiden dit niet te evenaren en hebben genoegen moeten nemen met een op 1 na laatste plaats .

Het MB1 had bijna het zelfde scenario allen dan omgekeerd. Zij speelden in het najaar niet hun beste seizoen want ondanks dat ze zeker niet vaak de mindere waren werden er een hoop punten verspeeld om bij de bovenste 6 van 12 te eindigen. Maar in het voorjaar herpakten de meiden zich en werden zij verdiend eerste en een tweede kampioensfeestje was een feit .

Het MD1 werd MC1 en speelde in een leuke competitie samen met o.a drie Dordtse tegenstanders Emma, Wieldrecht en OMC. DFC werd 4e in de poule en speelde na de winter in de winnaarspoule en werd uiteindelijk weer 4e.
Na een hele nare ervaring halverwege het seizoen ( de dubbele beenbreuk van Amber v K, die naar omstandigheden voorspoedig hersteld )waren  we toch wel aangeslagen met het seizoen verder moesten het toch naar mijns inziens goed gedaan hebben .

Na de competities hebben de MC-meiden nog 3 toernooitjes gepeeld en met een 3e /4e plaats en uiteindelijk op het laatste toernooi de 1e prijs en de latjetrap-bokaal te hebben behaald het seizoen toch nog succesvol kunnen afronden.  Dit geeft weer goede moed voor het volgende seizoen.

 
Er zullen een aantal veranderingen plaatsvinden binnen het meiden voetbal ivm de teams en trainers maar hopelijk kunnen we weer rekenen op wat extra support van ouders ivm het vervoer naar de wedstrijden en evt een andere taak in te vullen binnen 11 van de teams.

Zoals het er nu uitziet hebben we alleen nog uitschrijvingen van:

*MB1: Didem, Patrick
*MC 2: Farahnes, Hansje
*MC1: Yoella, Shirley

Ik hoop dat we met z´n allen weer veel plezier beleven aan het volgende seizoen en wens voor ieder een hele fijne vakantie toe. Tot na de vakantie-  info over de eerste training volgt. (groetjes cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com