Gezamenlijke reünie op zondag 7 oktober

25 juni 2012 1650x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gezamenlijke reünie op zondag 7 oktober

Beste DFC Old Boys,

Na een verzoek van Oud DFC houden we op ZONDAG 7 OKTOBER 2012 een gezamenlijke reünie tussen ‘oud’ en ‘oudere jongeren´. Ofwel: na de succesvolle reünie in 2008 en 2010 van DFC Old Boys op initiatief van de helaas niet meer onder ons zijnde Bob van Heijningen sluiten we nu aan op de al jaren bestaande reünie van Oud DFC.

Voorafgaande spelen we een wedstrijd zoals bijvoorbeeld ook bij de Nieuwsjaarsreceptie van 2012. De organisatie hiervan berust bij Sim Broere, die de spelers hiervoor apart zal uitnodigen. Vervolgens start de reünie met een hapje en een drankje.

Lokatie: DFC kantine (op veler verzoek).

Via deze weg roepen wij jullie op om je t.z.t. in groten getale aan te melden voor de reünie. Het programma en andere bijzonderheden (aanvangstijden, kosten maaltijd e.d.) volgen na de zomervakantie. Houd rekening met een programma van ongeveer 15.00 tot 22.00 uur (volgende dag weer fris aan de slag…).

Hoort zegt het voort; stuur deze mail naar anderen (potentiële) DFC Old Boys, vertel het in de kroeg, in de kleedkamer en zet uiteraard sociale media als Twitter en Facebook in.

Hopelijk tot ziens op ZONDAG 7 OKTOBER 2012 in de DFC kantine!

Met sportieve groet, namens DFC Old Boys,

Sim Broere,
Hans Geurens
Piet Nederlof
Rob Sebes

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com