DFC begint zaterdag 28 juli aan nieuwe seizoen met speciale Trainingsdag

28 juni 2012 1643x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC begint zaterdag 28 juli aan nieuwe seizoen met speciale Trainingsdag

De selectie van DFC (1 en 2) begint zaterdag 28 juli aan het nieuwe seizoen met een speciale trainingsdag die om half elf ´s morgens begint. De week daarna wordt er ´s avonds getraind op maandag, dinsdag en donderdag.

*OEFENDUELS DFC 1 – DFC 1 speelt in de voorbereidingsfase uiteraard ook een aantal oefenwedstrijden. De eerste is zaterdag 4 augustus uit tegen eersteklasser Alblasserdam.
Donderdagavond 9 augustus wordt thuis aangetreden tegen buurman RCD (derde klas zondag) in het kader van het Van Adrichem DFC Toernooi.
De zaterdag er op (11 augustus) speelt DFC 1 voor dat toernooi thuis tegen een combinatie van de andere buurman, FC Dordrecht.
De oefencampagne wordt op dinsdag 14 augustus afgesloten met een uitwedstrijd tegen een combinatie van de kersverse topklasser Kozakken Boys in Werkendam.
 
*OEFENDUELS DFC 2 – Het gepromoveerde DFC 2 start de oefenreeks op dinsdag 7 augustus thuis tegen derdeklasser HSSC`61 1 uit Hei- en Boeicop. Zaterdag 11 augustus oefent Het Tweede uit tegen het eerste van Tricht. De reeks wordt op dinsdag 14 augustus afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Wieldrecht 2.
 
*KNVB-BEKERS – DFC 1 is ingedeeld in groep 31. Op zaterdag 18 augustus (thuis tegen Zuilichem), dinsdag 21 augustus (uit tegen VVAC) en zaterdag 25 augustus (uit tegen Oosterhout) worden de drie groepswedstrijden gespeeld.
DFC 2 speelt zaterdag 18 augustus, donderdag 23 augustus en zaterdag 25 augustus zijn drie groepswedstrijden in het bekertoernooi. De poule-indeling is nog niet bekend.
 
*COMPETITIE – Op zaterdag 1 september begint zowel voor DFC 1 als DFC 2 de reguliere competitie. Het wedstrijdprogramma is nog niet bekend.
 
*VAN ADRICHEM TOERNOOI –  Het DFC Van Adrichem Toernooi vindt plaats op donderdag 9 augustus (DFC – RCD en SC Amstelwijck – FC Dordrecht-combinatie) en zaterdag 11 augustus (DFC – FC Dordrecht-combi) en RCD – SC Amstelwijck).
 
*Zie ook de link Programma
*Bijgaand beelden uit de finale van het Van Adrichem Toernooi 2011
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com